Bruidsmode met trouwjurken van 895 tot 2500 euro. Kom passen!

Bruidsschoenen bij Bruidsmode Van Os in Alkmaar

The Perfect fit!

Bruidsschoenen zijn een belangrijk onderdeel van jouw bruidskleding. Goede bruidsschoenen zijn een must. Niet alleen omdat je er prettig op moet kunnen lopen de hele dag, maar ook omdat je je bruidsschoenen zeker mag zien onder je prachtige bruidsjurk.
Bruidsschoenen moeten mooi zijn én lekker zitten. Je moet er vaak een hele dag op staan en lopen. Dan moeten bruidsschoenen niet knellen. Je wil toch zeker de dans met je kersverse man openen zonder pijnlijke voeten te hebben! Bezuinig daarom niet op deze belangrijke accessoire! Zorg dat je kunt zweven op weg naar het ja-woord. Bruidsmode Van Os heeft bruidsschoenen van Elsa Rainbow Club, Nina Fiarucci en nog veel meer. Wist je dat je je bruidsschoenen ook kunt laten kleuren? Lees ook onze tips voor het uitkiezen van de juiste bruidsschoenen.

Compleet in bruidsmode

In onze winkel aan de Oudegracht in Alkmaar kunnen wij je helpen bij het samenstellen van jouw complete bruidsoutfit. Bruidslingerie, bruidssluiers, bruidsaccessoires in alle variaties. Onze creativiteit is eindeloos. Laat je verrassen! Wij maken van jou een hippe bruid.

TOP

Wacht! We hebben nog veel meer jurken in onze winkel.

Wist je dat we nog lang niet alle bruidsjurken op de website hebben staan? Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen.
Kom snel eens langs. Voor elke bruid hebben wij een leuke verrassing!

Maak nu je pasafspraak