Inspiratie Lookbook Bruidsmode 2018
Als je op zoek gaat naar een bruidsjurk weet je soms niet waar je moet beginnen. Het web staat vol met mooie fotos van trouwjurken en vaak ook verschillende seizoenen door elkaar. Wij hebben een Lookbook gemaakt met de bruidsjurken die we ook echt in onze bruidsmode winkel op voorraad hebben. Wel zo prettig en je weet zeker dat als je voor die ene droomjurk gaat, je niet voor niets komt.

In het Lookbook vind je de verschillende merken met bruidsjurken van gerenommeerde designers. Rembo Styling heeft dit jaar als thema “Every dress has it’s own story”. Met de nieuwe collectie voor 2018 laat het label zien dat ze innovatief zijn. En laten we eerlijk zijn, de foto’s zijn ronduit prachtig. De trouwjurken staan niet allemaal bij elkaar maar op type jurk gesorteerd. Op onze website hebben we een compleet fotoalbum van Rembo Styling trouwjurken waar alle japonnen die we in onze collectie zijn te vinden.

Wat ook zeker niet ontbreekt is de collectie van het gerenomeerde Pronovias. Op de voorzijde van het Lookbook hebben we dit jaar gekozen voor een bijzonder mooi exemplaar. De complete collectie trouwjurken van Pronovias vind je in ons fotoalbum.

Meer dan 80 pagina’s bruidsmode in het lookbook

Laat  je inspireren door ons “Inspiratie Lookbook Bruidsmode” met meer dan 80 pagina’s bruidsmode trends. In dit Inspiratie Lookbook Bruidsmode 2018 hebben we verschillende stijlen trouwjurken voor je bij elkaar gezet. Zoek je een strapless trouwjurk, een sissi trouwjurk of een trouwjurk met laagjes en kant? Je vind het hier allemaal.

Van Os Bruidsmode heeft trouwjurken van Pronovias, Rembo Styling, Marylise, Rosa Clará, White One, Olvi Bridal, Linea Raffaelli in alle verschillende stijlen trouwjurken bij elkaar gezet.

Bomvol 2018 bruidsmode trends

Vorig jaar is de cold shoulder en off-the-shoulders trend ingezet en dit jaar zet de trend zich voort. De schouders mogen gezien worden. Nieuw is de faux-off the shoulder bruidsjurk. De ontwerpers gebruiken doorschijnende stoffen om schouderbandjes bij elkaar te houden en niet afzakken. Je ziet het bij Pronovias en Rembo Styling terugkomen. Een andere trend is de Sweetheart halslijn, niet helemaal nieuw maar wel op een stijlvolle manier in het ontwerp verwerkt. We zien het hartvormige decolleté bij verschillende merken terugkomen. Vooral in combinatie met een grote strak uitlopende rok (mermaid style) van volle tule

Wij hebben de nieuwste trends in beeld gebracht in dit Inspiratie Lookbook Bruidsmode. De nieuwe collectie trouwschoenen en bruidsaccessoires als bruidstasjes, bruidslingerie en bruidssluiers ontbreekt natuurlijk ook niet. Kortom genoeg materiaal om een middagje trouwjurken inspiratie opdoen. Wij wensen je veel plezier!

Klik op het Lookbook om te bladeren in volledige schermweergave.

;