Bruidsjurk Marylise Eternally

De bruidsjurk Marylise Eternally heeft een hoge A-lijn en een elegante V-hals. De top is afgewerkt met een kant en heeft korte mouwtjes. Onder de laag van kant is een strapless top verwerkt met een mooie decolleté.

Het geheim van Marylise is, dynamisme, durf en vooral creativiteit. Een trouwjurk is pure emotie. Zowel voor de designer als voor de bruid. Daarom geven zij hun designers creatieve vrijheid. Iedere jurk wordt met passie ontworpen in België en met veel liefde geproduceerd in Portugal.

Op de afbeeldingen zie je de bruidsjurk van de voorzijde in close-up waarbij je heel goed de kanten details kunt zien. Op de foto van de achterzijde zie je hoe de V-hals van de bruidsjurk valt. De japon valt tot op de grond. De stof is zacht en soepel waardoor je je heerlijk kunt bewegen.

Zou jij wel eens willen weten hoe de bruidsjurk Eternally van Marylise bij jou staat? Neem dan contact met ons op voor een pasafspraak.

We offer a by appointment only service from our showroom, this gives you the opportunity to view and try this wedding dress or any other with a stylist. To book an appointment in our wedding shop please make an the appointment by filling in the form or contact the showroom.

TOP

Wacht! We hebben nog veel meer jurken in onze winkel.

Wist je dat we nog lang niet alle bruidsjurken op de website hebben staan? Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen.
Kom snel eens langs. Voor elke bruid hebben wij een leuke verrassing!

Maak nu je pasafspraak