fbpx

Inspiratie Lookbook Bruidsmode 2020
Als je op zoek gaat naar een bruidsjurk weet je soms niet waar je moet beginnen. Het web staat vol met mooie fotos van trouwjurken en vaak ook verschillende seizoenen door elkaar. Wij hebben een Lookbook gemaakt met de bruidsjurken die we ook echt in onze bruidsmode winkel op voorraad hebben. Wel zo prettig en je weet zeker dat als je voor die ene droomjurk gaat, je niet voor niets komt. Op de voorzijde van het Lookbook hebben we dit jaar gekozen voor een bijzonder mooie bruidsjurk van Willowby Watters.

In het Lookbook vind je de verschillende merken met bruidsjurken van gerenommeerde designers. Rembo Styling heeft dit jaar als thema “California dreaming”. bij de foto’s van de nieuwe collectie kun je helemaal wegdromen. Het merk laat zien dat het innovatief is. Op onze website hebben we een compleet fotoalbum van Rembo Styling trouwjurken waar alle japonnen die we in onze collectie zijn te vinden.

Natuurlijk hebben we ook de pareltjes van Pronovias toegevoegd aan het bruidsmode Lookbook. De complete collectie trouwjurken van Pronovias vind je in ons fotoalbum.

 

Meer dan 80 pagina’s bruidsmode in het lookbook

Laat  je inspireren door ons “Inspiratie Lookbook Bruidsmode” met meer dan 80 pagina’s bruidsmode trends. In dit Inspiratie Lookbook Bruidsmode 2020 hebben we verschillende stijlen trouwjurken voor je bij elkaar gezet. Zoek je een strapless trouwjurk, een sissi trouwjurk, vintage troujurk of een trouwjurk met laagjes en kant? Je vindt het hier allemaal.

Van Os Bruidsmode heeft trouwjurken van Pronovias, Rembo Styling, Marylise, Cathleen Jia, White One en Olvis Bridal in alle verschillende stijlen trouwjurken bij elkaar gezet.

Bomvol 2020 bruidsmode trends

Dit seizoen zie je naast de traditionele bruidsjurken ook sexy modellen met doorschijnende laagjes kant met daaronder een body en bruidsjurken met een diep decolleté. De Boho Vintage bruidsjurk zie je ook weer terug. Wij hebben de nieuwste trends in beeld gebracht in dit Inspiratie Lookbook Bruidsmode. De nieuwe collectie trouwschoenen en bruidsaccessoires als bruidstasjes, bruidslingerie en bruidssluiers ontbreekt natuurlijk ook niet. Kortom genoeg materiaal om een middagje trouwjurken inspiratie opdoen. Wij wensen je veel plezier!

Klik op het Lookbook om te bladeren in volledige schermweergave.

;