fbpx

Stijlvol, modern of klassiek

Een trouwjurk van het merk Avenue Diagonal (voorheen Atelier Diagonal) is een ontwerp van het Spaanse Pronovias, sinds jaren het meest bekende merk in trouwjurken ter wereld. De collecties van het merk zijn enorm groot en gevarieerd. Een  trouwjurk van Avenue Diagonal wordt door veel bruiden zeer gewaardeerd vanwege de gevarieerde collectie en de typische Pronovias stijl. Een trouwjurk van Avenue Diagonal is zeer betaalbaar en biedt de bruid met een kleiner budget toch de kans om een echte Pronovias te dragen op haar trouwdag.

Bruidsmode Van Os is premium dealer van Avenue Diagonal en Pronovias trouwjurken

Avenue Diagonal heeft een grote collectie trouwjurken. Of je nu een trouwjurk met een halter, V-hals of speelse top zoekt. In de collectie trouwjurken van Avenue Diagonal is rekening gehouden met de vele wensen. Dankzij de prachtige glanzende stoffen en letterlijk schitterende details durven we elke trouwjurk als een kunstwerk te betitelen. Wil je zien hoe een trouwjurk van Avenue Diagonal bij jou staat? Kom dan een trouwjurk uit de collectie passen bij onze bruidsmodewinkel in Alkmaar.

Neem contact met ons op om in alle rust jouw trouwjurk uit te zoeken en de collectie van Avenue Diagonal te bekijken.
Maak nu een afspraak en kom je trouwjurk passen, tel. 072-515 69 39. Klik hier en wij bellen jou voor een afspraak.

Onze andere bruidsjurken.

Uiteraard hebben we bij Bruidsmode Van Os nog meer prachtige bruidsjurken in de collectie. Voor de bruidsjurk van jouw dromen kun je onder andere kiezen uit de nieuwste collectie van: Pronovias (premium dealer) Linea RaffaelliRembo StylingLa Sposa MaryliseModeca • Demetrios San PatrickWhite OneAvenue Diagonal en nog veel meer.

;