fbpx

Van Os bruidsmode is een eigentijdse trouwjurken winkel in het historische hart van Alkmaar. De sfeer in ons karakteristieke pand is relaxed en gezellig en je voelt je snel thuis tussen al het moois. We bieden je een mooie collectie trouwjurken en accessoires en kunnen je hele outfit op elkaar afstemmen.

We hebben bekende merken als Pronovias, Rembo Styling en Willoby Watters in huis maar ook de onbekendere pareltjes. Onze out of the box werkwijze zorgt elke keer weer voor een blij verraste bruid.

Onze inkoopreizen brengen ons naar Barcelona, Londen Parijs, Milan en New York waar we op zoek gaan naar nieuwe designers die unieke en originele trouwjurken ontwerpen.

Hoe werkt het nu precies in een bruidsmodewinkel?
Trouwen en een trouwjurk uitzoeken is niet iets dat je dagelijks doet. Het is een unieke ervaring die je vaak met je familie en vriendinnen deelt. Wij nemen graag de tijd voor je zodat je in alle rust verschillende stijlen kunt passen. Je maakt dus als eerste een afspraak. Dit duurt vaak wel een hele ochtend of middag. Trek er dus maar even wat tijd voor uit.

Je trouwjurk uitkiezen
We beginnen altijd even met een kopje koffie of thee en een kleine intake waarbij wij uitleggen hoe een passessie in zijn werk gaat en kun jij ons vertellen wat je wensen zijn. De meeste bruiden hebben al iets gezien op onze website of hebben foto’s mee als voorbeeld. Dan gaat het passen beginnen.

Trouwjurken passen
Voordat je een trouwjurk aanpast gaan we eerst bruidslingerie aanpassen. Een goede ondersteuning is belangrijk. Daarna gaan we beginnen met het passen van de trouwjurken en kiezen samen met jou de perfecte combinatie. In ons atelier werken coupeuses die jouw jurk naadloos op jouw figuur kunnen laten aansluiten. Dit doen we in de laatste weken voor jullie bruiloft zodat we zeker weten dat je jurk als gegoten zit.

Maatwerk in het atelier
Het fijne van een atelier in huis is dat we met accessoires en applicaties een unieke trouwjurk kunnen maken. We bestellen dan bijvoorbeeld extra stof mee om de jurk te maken zoals jij dat wil. We kunnen je trouwjurk zelfs zo bewerken met applicaties en accessoires dat het lijkt alsof je ’s avonds een andere trouwjurk draagt.

Afpassen van je trouwjurk
Als je geslaagd bent voor je trouwjurk gaan wij hem voor je bestellen bij het merk. Als de trouwjurk binnen is bewaren we hem voor je tot je tweede pasafspraak. Tijdens deze afspraak spelden we de jurk helemaal op maat af. Daarna gaat onze ervaren coupeuse ermee aan de slag. Vlak voor jullie bruiloft kom je nog een keer langs om de jurk af te passen en dan mag hij mee naar huis. We helpen je en geven advies hoe je de jurk en de accessoires het beste kunt aanpassen.

Ons Nieuws

;