fbpx

De “Happy Bruiden” van Bruidsmode van Os

Bruidsjurken

Onze band met bruiden eindigt niet wanneer ze de winkel verlaten met hun droomjurk. Integendeel, het is het begin van een blijvende relatie gebouwd op vreugdevolle herinneringen. We ontvangen regelmatig foto’s en lieve berichtjes van onze “happy bruiden” na hun bruiloft. Deze momenten van delen en vieren zijn wat ons werk betekenis geeft. Het is hartverwarmend om te zien hoe “onze” bruiden staan de stralen in de trouwjurk. Daarmee hebben wij een stukje kunnen heeft bijgedragen aan hun speciale dag en hun stralende geluk.

Bij Bruidsmode van Os in Alkmaar gaat het om meer dan alleen het verkopen van bruidsjurken. We delen in de emoties, de dromen en de vreugde van dit life event. Van de passessies maken we een feestje en onze ateliercreatie is voor het maatwerk en de finishing touch.

Wat ons echt trots maakt, is het moment waarop een bruid haar op maat gemaakte jurk aantrekt. De stralende glimlach, de glinstering in de ogen – het is een moment waarin alle inspanningen en toewijding samenkomen. We geloven dat een bruid zich op haar best moet voelen op haar grote dag, en het atelier is waar we die visie tot leven brengen.

Het resultaat zijn stralende bruiden die schitteren van geluk, en dat is waar we trots op zijn.

De “Happy Bruiden” van Bruidsmode van Os

“Ik had bij de 3e jurk direct een goed gevoel, dit moest hem zijn!”

- Inge

Zo ontvingen we een heel lief bericht en hele mooie review van Inge. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en die delen we graag.

 

“Bij van Os bruidsmode heb ik mijn trouwjurk gekocht. Wat een service! Ik had bij de 3e jurk direct een goed gevoel, Dit moest hem zijn. Echter had deze jurk geen open rug, iets wat ik heel graag wilde. Na veel twijfelen kwam de coupeuse bij me kijken. Zij is vervolgens aan het werk gegaan en heeft de rug voor me open gemaakt! Dit met een prachtig resultaat! De jurk zat als gegoten. De service was perfect. Ik zou van Os bruidsmode aan iedereen aanraden.”

 

De foto’s zijn gemaakt door Dave Weij fotografie.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.