fbpx

Kopen bij CBW-erkende winkels biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid!

Bruidsmodewinkels kunnen CBW-erkend worden als aan de voorwaarden voor het verkrijgen van het deelnemerschap is voldaan en de winkel belooft de CBW-erkend-voorwaarden te hanteren. Bruidsmode Van Os Alkmaar voldoet hieraan.

Je trouwjurk kopen bij Bruidsmode Van Os is de juiste beslissing. Kopen bij een CBW erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn namelijk afgesproken met de Consumentenbond. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor jou van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere bruidsmode winkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig betalen bijvoorbeeld. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Bovendien mag u binnen veertien dagen na de koop tóch nog bij dezelfde winkel die andere droomjurk kiezen als u twijfelt. Bruidsmode Van Os Alkmaar is CBW erkend, die kun je zien aan het CBW-erkend logo dat in de winkel hangt.

Zie voor alle condities en werkwijzen de CBW-erkend voorwaarden voor bruidsmode en maatwerk. Deze zijn verkrijgbaar bij CBW erkende bruidsmode winkels of te vinden op www.cbw-erkend.nl

Koop ZEKER, Koop CBW-ERKEND, Koop je trouwjurk bij Bruidsmode Van Os in Alkmaar.

Ons Nieuws

;