fbpx

Nieuw binnen: Pronovias 2024

Bruidsjurken

Wow! Dat is wat je denkt bij de nieuwe collectie bruidsjurken 2024 van Pronovias. Het merk is er wederom in geslaagd om een prachtige collectie van deze tijd te ontwerpen. Na meer dan 25 jaar bruidsmode denk je namelijk dat je niet zo snel meer verrast bent, maar toch is het ze met deze collectie wederom gelukt.

We noemen maar even de Pronovias Bloom bruidsjurk. Een japon van absolute wereldklasse die regelrecht van de Sex & the City set af zou kunnen komen. Carrie Bradshaw zou er vroeger volmondig “Yes I do!” tegen hebben gezegd. En mocht Emily in Paris de ware vinden, zou ook zij geen moment twijfelen aan deze jurk. Om kort te gaan, het is een echte eye-catcher waar je absoluut de show mee gaat stelen.

Pronovias kwaliteit

Iets minder uitbundig maar zeker niet minder stijlvol is Valeria bruidsjurk. Zo op het eerste gezicht lijkt het een ingetogen bruidsjurk. Maar de ontwerpers zetten je hier op het verkeerde been, want de achterzijde van de japon zorgt 100% voor het “Ohlala” effect. De mooie opengewerkte rug en de subtiele knoopjes op de billen zijn daarmee met recht subliem te noemen. De kwaliteit van de stof speelt hier een grote rol. Dat is immers de kracht van Pronovias en kun je alleen maar zien en voelen als je een bruidsjurk aan hebt. Dus kom vooral passen!

Een volgende parel (letterlijk) is de Pronovias Seychelles. Een sensuele bruidsjurk met spaghettibandjes volledig van kant. Deze japon laat jouw silhouet mooi uitkomen. De sleep aan de achterzijde mag er ook zijn. Daarmee is deze bruidsjurk een absolute headturner!

Pronovias bruidsjurken collectie 2024

En dit is nog maar het topje van de ijsberg! De Pronovias collectie 2024 heeft nog veel meer adembenemende jurken om uit te kiezen. Of je nu gaat voor een traditionele, moderne, romantische of glamoureuze look, er is voor elke bruid iets bijzonders te vinden.

Kom naar onze bruidsmodewinkel in Alkmaar en laat je in alle rust inspireren en adviseren door onze stylisten. Zeker weten dat je slaagt!

Nieuw binnen: Pronovias 2024

“De kwaliteit van de stof speelt een grote rol. Dat is de kracht van Pronovias en dat kun je alleen maar zien en voelen als je een bruidsjurk hem past.”

- Esther

Pronovias is een gevestigde naam in de bruidsmodewereld en staat bekend om zijn uitmuntendheid in het creëren van prachtige trouwjurken. Met meer dan vijftig jaar ervaring heeft het merk een solide reputatie opgebouwd als een wereldleider in bruidsmode. Sinds de oprichting in 1964 in Barcelona, Spanje, heeft Pronovias bruiden over de hele wereld geïnspireerd met hun unieke ontwerpen, aandacht voor detail en hoogwaardige stoffen. Ze blijven voortdurend evolueren en verrassen met hun betoverende collecties.

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw droomjurk uit de Pronovias collectie 2024. Maak vandaag nog een pasafspraak en bezoek onze winkel in Alkmaar, waar de magie van Pronovias op je wacht.

pronovias-collectie-bruidsjurken-2024-bloom pronovias-collectie-trouwjurken-2024-seychelles pronovias-bruidsjurk-roman pronovias-collectie-trouwjurken-2024-crimson

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.