fbpx

Van Os Bruidsmode heeft ook bruidsmode in grote maten. Voor elke bruid hebben wij een passende trouwjurk. Dus ook bruidsmode in grote maten.

Trouwjurken passen in een prettige en ongedwongen sfeer. Heerlijk met vriendinnen, moeder of zus genieten van de zoektocht naar de perfecte trouwjurk? Bruidsmode Van Os maakt jouw pasochtend of -middag tot een klein feestje. Het is de aanloop naar jouw grote dag en alles draait helemaal om jou. Ook als je jouw trouwjurk in de grote maten zoekt, ben je bij Bruidsmode Van Os helemaal op je plek. Veel aanstaande bruiden met grote maten vinden een bruidsjurk zoeken lastig. Dat hoef dus helemaal niet. We hebben ruim keuze en onze ervaren stylisten weten jou perfect aan te kleden.

Voor het vinden van jouw bruidsjurk is het belangrijk dat jij helemaal jezelf kunt zijn bij het passen. Ook als je jouw trouwjurk in de grote maten zoekt. Zo geniet je van de voorbereidingen van jouw trouwdag en zorg je ervoor dat je zult stralen op de mooiste dag van je leven!
Kom bij ons jouw bruidsjurk passen, ook in grote maten

Bruidsmode in grote maten

Dacht je dat je in grote maten de trouwjurk van je dromen niet zou kunnen vinden? Niets is minder waar! Het vinden van een trouwjurk in grote maten is even makkelijk of lastig als er een vinden in kleinere maten.

Het belangrijkste is dat je genoeg keuze hebt. Daarom hebben wij vele japonnen van alle bekende merken in de bruidsmodewereld voor je hangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van grote namen als Rembo Styling of Pronovias? Bij ons vind je jouw stijl trouwjurk.

Iedereen zit anders in elkaar. Om toch te zorgen dat iedere bruidsjurk, in grote maten en kleine, perfect zit, hebben wij vakkundige coupeuses in dienst. Zij maken dat je trouwjurk je als gegoten zit. Waarom zou je ergens anders zoeken naar een trouwjurk in grote maten?

Onze bruidsmode winkel is misschien wel de allermooiste van heel Nederland. Bij het vinden van een bruidsjurk hebben wij grote keuze en vele maten. Onze adviseuses zijn zeer ervaren en staan met hun goede adviezen helemaal tot jouw beschikking.

;