fbpx

Bruidsjurken gemaakt van soepele stoffen om heerlijk in te dansen

Bruidsjurken

Met stip op nummer één de belangrijkste beslissing tijdens het plannen van je bruiloft: het kiezen van jouw droomjurk. Waarschijnlijk heb jij al een beetje in je hoofd wat voor soort jurk je mooi vindt. Maar weet je dat er veel bruiden zijn die uiteindelijk een hele andere trouwjurk kiezen dan die ze in gedachte hadden? Om je alvast wat inspiratie te geven hebben wij 8 bruidsjurken voor je uitgezocht gemaakt van soepel vallende stoffen waarin je er prachtig uitziet en ook nog heerlijk kunt dansen. Heb je een bohemian of vintage thema in gedachten voor je bruiloft, of vind je soepel vallende jurken met veel kant gewoon supertof?! Dan moet je deze pareltjes zeker even bekijken. Psst, we vertellen je ook waar je ze kunt shoppen! Sweet!

Boho Chic meets Rock ’n Roll

Na het officiële gedeelte van jullie trouwdag en wanneer de maagjes weer gevuld zijn en de vele handjes geschud, is het tijd voor the big party! Maar in je bruidsjurk een showtje weggeven, is best een opgave. Een intieme, romantische openingsdans in een prinsessenjurk met heel veel tule kan best lastig zijn (heb ik uit een betrouwbare bron vernomen..uhum).
Met deze beauties kun je prima in je bruidsjurk dansen

Waar een wil is is een weg, dus wil je graag een huge wedding dress, lekker doen! Maar heb je je keuze nog niet gemaakt, dan hebben wij een paar beauties voor je op een rij gezet waarin je de hele avond heerlijk kunt dansen. De soepel vallende stoffen sluiten perfect aan op jouw lichaam. Deze bruidsjurken zijn gemaakt van losse, iets wijder vallende stofjes en stretch kant waardoor jij in deze pareltjes prima jouw dance moves kunt laten zien! Just dance, dance, dance…

Bruidsjurken gemaakt van soepele stoffen om heerlijk in te dansen

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.