fbpx

Bruidsjurken inspiratie op de London Bridal Week

Bruidsjurken

Het was een feestje op de London Bridal Week. Hoewel we ons natuurlijk dagelijks tussen de prachtigste japonnen begeven is het altijd weer een hele happening als we op zo’n enorme beurs aanschuiven. We hebben genoeg inspiratie op gedaan en fantastische nieuwe merken kunnen tekenen. In onze speurtocht naar de pareltjes kunnen we met trots vertellen dat we Cathleen Jia aan onze collectie kunnen toevoegen. Deze Australische ontwerpster benadert bruidsmode op een eigenwijze en creatieve manier en dat past precies bij wat wij aan jullie willen brengen.

Zij ontwerpt niet een standaard bruidsjurk maar meerdere lagen, die je naar keuze kunt combineren. Lees hier meer over Cathleen Jia.

Ook Rembo Styling weet ons elke keer weer te verrassen en de collectie voor 2019 is weer uitzinnig mooi. Hier was het dringen in de showroom. Check even de video om een sneak peek te krijgen van de nieuwe collectie.

Bruidsjurken inspiratie op de London Bridal Week

“We zijn na al die jaren wel wat gewend ... maar de collectie van 2019 brengt echt wat nieuws!”

- Esther

De nieuwe collectie stroomt langzaam onze bruidsmodewinkel binnen. De eerste pareltjes hebben al een plekje gevonden op onze hangers. De eerste exemplaren van Pronovias 2019 hebben wij al binnen. De officiële foto’s zijn nog niet binnen maar wij hebben ze al op de plaat gezet.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.