fbpx

Van alle trouwwinkels kies jij degene die weet waar jij voor gaat!

De winkel van Bruidsmode Van Os is misschien wel de allermooiste van alle trouwwinkels in Nederland. Bij ons is het belangrijk dat je op je gemak kunt wegdromen, en jezelf kunt zijn bij het passen van de mooiste trouwjaponnen in trouwwinkels. Want alleen zo kom je tot het maken van de juiste keuze. Onze adviseuses zijn zeer ervaren en helpen je graag. Een bruidsjurk passen is bij ons dan ook gewoon heel erg leuk en gezellig. Je bent toch immers ook in de trouwwinkels voor de voorpret voor jouw grote dag!

Kom naar dé trouwwinkel onder de trouwwinkels

Voor de mooiste collectie kies jij natuurlijk de beste uit de trouwwinkels. Bij Bruidsmode Van Os vind je een selectie bruidsjurken van merken waar andere trouwwinkels jaloers op zouden kunnen zijn! Een greep aan de merken waarvan wij bruidsjurken voor je hebben hangen:
We hebben alle bekende merken bruidsjurken in huis zoals: Pronovias (premium dealer) Linea RaffaelliRembo StylingLa SposaMaryliseModecaSan Patrick en nog veel meer. Bekijk ons fotoalbum met de collecties trouwjurken. Van Os Bruidsmode is premium dealer van Pronovias. Ook voor bruidsmode in grote maten, trouwschoenen, bruidslingerie en bruidsaccessoires kun je bij ons terecht. Ook ons assortiment aan bruidsaccessoires is erg groot, in vergelijking met andere trouwwinkels. Zo vind je alles voor het perfecte plaatje bij elkaar

Sommige trouwwinkels maken het verschil

Bij Bruidsmode Van Os zul je je verbazen over de kennis en de bevlogenheid en enthousiasme van de adviseuses. Met 20 jaar ervaring in bruidsmode mogen wij ons tot de meest betrouwbare trouwwinkels rekenen. Wij zijn een van de trouwwinkels die niets aan het toeval over laten. Het is immers jouw trouwdag!
Kies voor jezelf uit de trouwwinkels waarbij jij je het prettigst voelt. De voorbereiding van je huwelijk is iets om van de genieten. Kom daarom langs in een van de beste trouwwinkels die Alkmaar rijk is. Hier wordt er een klein feestje wordt gemaakt van jouw pasmoment.

Maak nu een afspraak en kom je trouwjurk passen, tel. 072-515 69 39.
Klik hier als je wil dat wij je bellen.

;