fbpx

Bij een Modeca premium dealer heb je net dat ene stapje voor! Ongekende service en de grootste Modeca bruidsmode collectie.

Bruidsmode Van Os is verkozen tot waardevolle partner en is Premium Dealer trouwjurken van Modeca geworden. Modeca is ervan overtuigd dat in de huidige bruidsmarkt meer en meer moet worden samengewerkt tussen de professioneel opererende partijen.

In dit kader heeft Modeca het Premium Dealership in het leven geroepen voor enkele geselecteerde bruidszaken. Een intensievere samenwerking tussen Bruidsmode Van Os en Modeca, waarbij gewerkt wordt met een gezamenlijke verantwoordelijkheid waarbij u als klant centraal staat. Jouw Modeca trouwurk kies je uit bij een Premium Dealer met een zeer complete en uitgebreide collectie van Modeca. Bovendien bezit het personeel van een Premium Dealer bruidsmodezaak een goede en gedegen kennis van trouwjurken om jou zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren. Op haar beurt biedt Modeca op diverse vlakken extra support aan Premium Dealer Bruidsmode Van Os om ervoor te zorgen dat jij een juiste en verantwoorde keuze kan maken in de aanschaf van een bruidsjurk uit de Modeca collectie.

Wil je weten wat de voordelen zijn van het Premium Dealerschap van Modeca voor jou? Maak nu een afspraak en kom je Modeca  trouwjurk passen, tel. 072-515 69 39.
Klik hier als je wil dat wij je bellen.

;