fbpx

Collectie Pronovias 2023 binnen

Geen categorie

De nieuwe collectie bruidsjurken van Pronovias is binnen. Ook dit jaar hebben we weer pareltjes toegevoegd en voor elke wens hebben we een passende bruidsjurk. Hou je van een sexy bruidsjurk of ga je voor een klassiek bruidsjurk? Achter de historische gevel aan de Oudegracht in Alkmaar vind je een paradijs aan droomjurken.

En dat zijn er best veel om uit te kiezen. No worries, we gaan je daar uiteraard bij helpen. Je mag vertrouwen op de deskundigheid van ons team stylisten. Dankzij de jarenlange ervaring, inlevingsvermogen en een goed luisterend weten zij je te verbazen.

Zelf ervaren? We heten je van harte welkom en staan voor je klaar.
We geven je alvast een voorproefje van de Pronovias collectie met de Mitzi, Shani, Marlow, Lavinia en Drail.
Een mix van klassiek, romantisch en super sexy. Ook voor de bruid die een trouwjurk in een grote maat zoekt heeft Pronovias gedacht. De ontwerpen en keuze van stoffen en materialen zorgen ervoor dat jouw figuur fantastisch uitkomt. We laten het je graag zien!

Bekijk hier de collectie Pronovias 2023.

Collectie Pronovias 2023 binnen

“Aan de volle bruid is ook gedacht. In 2023 hebben we een brede collectie. Voor elke bruid een droomjurk. Daar zijn we heel blij mee.”

- Esther

Wil je de collectie komen bewonderen in onze bruidsmodewinkel in Alkmaar? De nieuwe collectie Pronovias  2023 hangt voor je klaar!

Maak eerst even een pasafspraak, we nemen alle tijd voor je.

Pronovias-bruidsjurk-2023-SHANI Pronovias-bruidsjurk-2023-SHANI-Close-up Pronovias-bruidsjurk-2023-IG-SHANI Pronovias-bruidsjurk-2023-IG-MARLOW-B Pronovias-bruidsjurk-2023-IGMARLOW-D Pronovias-bruidsjurk-2023-IG-MARLOW-C Pronovias-bruidsjurk-2023-IG-MARLOW-C-grote-maat Pronovias-bruidsjurk-2023-IG-LAVINIA-1-grote-maat Pronovias-bruidsjurk-2023-IG-LAVINIA-D- Pronovias-bruidsjurk-2023-IG-MITZI-C Pronovias-bruidsjurk-2023--IG-MITZI-B Pronovias-bruidsjurk-2023-IG-MITZI-D6 Pronovias-bruidsjurk-2023-IG-MITZI-D4 bruidsjurk-pronovias-DRAIL-C-4-5 bruidsjurk-pronovias-DRAIL-B-ig

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.