fbpx

Goede bruidslingerie helpt!

Bruidsjurken

Hoe belangrijk is bruidslingerie onder mijn trouwjurk? Best wel belangrijk vinden wij. Bruidslingerie dient als ondersteuning van jouw lichaam en je trouwjurk. Het model van je bruidsjurk is bepalend voor de bruidslingerie die je eronder draagt. Heb jij een een strapless bruidsjurk gekozen? Dan kies je natuurlijk een strapless BH of corset en niet zomaar eentje die je doordeweeks ook aan hebt. Een strapless bruidsjurk vraagt om extra ondersteuning. Ook voor een bruidsjurk met een halternek hebben wij passende lingerie.

Naast dat het een belangrijke functie heeft voor de vorming van je trouwjurk wil het oog natuurlijk ook wat. Voor de belangrijkste man van het feest wil je er toch niet alleen overdag adembenemend uitzien? Alle zorg en aandacht die je besteedt aan het uitzoeken van je prachtige trouwjurk, zou je ook aan de accessoires moeten besteden. En zeker aan je bruidslingerie! Daarom ben je bij Bruidsmode Van Os niet alleen aan het goede adres voor de prachtigste bruidsjurken, maar hebben wij ook fantastische bruidslingerie voor je. Het slimst en het makkelijkst is het om je bruidslingerie tegelijk met je bruidsjurk te kopen. Dan hoef je niet te slepen met je bruidsjurk en je weet gegarandeerd dat het past! Passende bruidslingerie bij je bruidsjurk? Bekijk het in ons album met bruidslingerie. Wij werken onder andere met het merk Poirier.

Informeer voor een pasafspraak via 072-515 69 39.

[button style=”” url=”http:http://www.bruidsmodevanos.nl/portfolio/bruidslingerie” size=”” block=”false”] Klik hier voor Bruidslingerie [/button]

Goede bruidslingerie helpt!

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.