fbpx

Esele van Pronovias: bruidsjurk in the spotlight

Bruidsjurken

Elke maanden zetten wij een bruidsjurk in de spotlight. Deze keer is dat de Esele van Pronovias van de bruidsmode collectie 2019. De bruidsjurk is bijzonder romantisch en de rok valt sluik met de look van een two-piece. De rok is van chiffon. De top is van kant en geborduurd tule met sprankelende kralen en licht doorschijnend. De lage rug van kristal kant is very sexy en de knoopjes lijken over de rug te zweven. De japon heeft een V-hals en strapbandjes.

Wil je deze bruidsjurk komen passen? Neem dan even contact met ons op voor een pasafspraak.

Bruidsmode van Os is premium dealer van het merk en heeft een groot deel van de collectie op voorraad.

 

 

Esele van Pronovias: bruidsjurk in the spotlight

“A lingerie-inspired design that plays up feminine sensuality.”

- Pronovias

Over Pronovias:

Dressing dreams
De Pronovias groep starte als een prestigieus bruidshuis in Barcelona, opgericht in 1922 als bruidsmodewinkel. In 1964 presenteerde het merk de eerste prêt-porter bruidsmodecollectie. En dat was het begin van de ontwikkeling van innovatieve concepten. Exclusieve bruidsmodewinkels. Anno 2018 zijn ze nog steeds de “leading” bruidmode ontwerpers ter wereld.

 

Bruidsmode Van Os is premium dealer van het merk. De bruidsjurken van Pronovias zijn een vast onderdeel van onze collectie. Dit jaar hebben we ook weer prachtige modellen voor je geselecteerd. Wat wij zo fijn en bijzonder vinden is dat de stoffen heel mooi om het lichaam vallen en de pasvorm van een hoge kwaliteit is. In onze winkel hebben we ook een grote collectie bruidslingerie in huis. Een grote collectie is wel zo handig. Elke bruidsjurk is namelijk anders en wij hebben altijd passende lingerie, die we weer onzichtbaar kunnen verwerken zodat je figuur er fantastisch in uitkomt.

Wil je meer zien van Pronovias? Kijk dan in ons fotoalbum met bruidsmode collectie van 2019 Pronovias.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.