fbpx

Bruidslingerie is een onmisbaar onderdeel van jouw trouwkleding. Het zorgt ervoor dat jouw figuur geaccentueerd wordt, daar waar het nodig is. Het biedt een fantastische ondersteuning voor onder jouw trouwjurk. Bruidsmode Van Os In Alkmaar heeft een grote en prachtige collectie bruidslingerie van verschillende bekende merken die gespecialiseerd zijn in bruidslingerie. Welke maat je ook hebt, je vindt het altijd in de collectie bij Bruidsmode Van Os in Alkmaar. Bekijk hier onze collectie bruidslingerie online.

Deskundig advies in bruidslingerie

Weet je nog niet helemaal wat het gaat worden? Kom dan langs om een kijkje te nemen in onze mooie bruidsboetiek. Laat je adviseren door een van de stylisten uit ons team. We zullen er hoe dan ook voor zorgen dat je bruidslingerie vindt waarin jij je goed voelt en die echt past bij jou, bij je trouwjurk, en bij de grote dag!

Waar kan ik alleen bruidslingerie kopen?

Aha, jij hebt jouw droomjurk al hebt gevonden en bent op zoek naar bruidslingerie. Kom dan rustig bij ons langs. We helpen je graag. Neem wel je bruidsjurk mee zodat we alles naadloos op elkaar af kunnen stemmen.
 Zo zie je meteen of je trouwjurk er mooi uitziet met je bruidslingerie eronder. De bruidslingerie uit de collectie van Bruidsmode Van Os is van zeer hoge kwaliteit. We hebben de merken Poirier en Kleemeijer. De pasvorm is perfect en welke bruidsjurk je ook van plan bent te gaan dragen, wij weten zeker dat jouw bruidslingerie bestemd blijft voor degene waar je je leven mee gaat delen!

[h4a]Bruidslingerie passen in onze bruidsmodezaak
.[/h4a]
De bruidsmode winkel van Bruidsmode Van Os vind je in een historisch grachtenpand in het centrum van Alkmaar. Hier bereid je je in alle rust voor op jouw bruiloftskleding. Wij hebben alles wat je nodig hebt bij het vinden van jouw perfecte verschijning op je trouwdag.

;