fbpx

[h4a]Hoe zoek ik trouwschoenen uit bij mijn jurk?[/h4a]Trouwschoenen worden altijd aangepast aan je trouwjurk. Het is slim om je bruidskleding in 1 keer te kopen omdat je trouwjurk wordt aangepast op de lengte van je trouwschoenen. Dus als je hoge hakken wil dragen, dan wordt je trouwjurk precies afgestemd op de hoogte van je hak. Heel belangrijk dus![h4a]Bruidsschoenen die langer dan een bruiloft mee kunnen[/h4a]Op de bruidsschoenen van bijvoorbeeld Elsa Coloured Shoes kun je de hele dag zonder zorgen rondlopen. Daarnaast zijn ze absoluut prachtig. Door de grote keuze aan modellen vind je altijd een paar dat gemaakt lijkt te zijn voor bij jouw bruidsjurk.

En dat is misschien wel belangrijker dan je denkt, want je zult niet alleen het stralend middelpunt zijn waar iedereen naar kijkt op de dag zelf. Ook op de vele foto’s van de mooiste dag van je leven zal je jezelf vaak terugzien. En iedereen kijkt ook naar de schoenen van de bruid!

[h4a]Waar kan ik mijn trouwschoenen laten kleuren?[/h4a]

Een vraag die we vaker krijgen en waar wij een oplossing voor hebben. De bruidsschoenen van Elsa zijn van satijn gemaakt. Je heb daardoor de mogelijkheid deze bruidsschoenen, te laten verven in een kleur die jij wilt. Zo voel je je iedere keer dat je deze schoenen draagt weer een beetje de bruid!

Lees hier alles over het laten kleuren van je bruidsschoenen.

;