fbpx

Hoeveel kost een trouwjurk?

Bruidsjurken

De decission is made: jullie gaan trouwen! Dan mag je nu doen waar je waarschijnlijk als klein meisje al naar uit hebt gekeken. Je trouwjurk gaan uitkiezen. Waarschijnlijk heb jij online al wat inspiratie opgedaan en een aantal “pins” opgeslagen. Maar hoeveel kost een trouwjurk eigenlijk?

Een handige tool om binnen je budget te blijven
Trouwjurken zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Hoe duur jouw trouwjurk wordt hangt helemaal af van je wensen. Het is slim om vooraf te bedenken hoeveel budget je hebt om aan je trouwjurk te besteden. The Perfect Wedding heeft een handige budget planningtool voor je bruiloft waarin je gemakkelijk kunt zien hoeveel een gemiddelde bruiloft kost en je kunt er je budget in bijhouden. De tool is gratis.

Hoeveel kost een gemiddelde trouwjurk
Als je een trouwjurk van een merk kiest zoals bijvoorbeeld Rembo Styling, KatyaKatya, White One dan moet je ongeveer rekenen op een prijs tussen de € 1500,- en € 2000,-. Voor dit bedrag heb je een prachtige merk japon van hoge kwaliteitsstoffen met handgemaakte details. Bij ons in de winkel meten we jouw maten op, krijg je deskundig advies van onze styliste en zorgen we ervoor dat jouw bruidsjurk helemaal op maat wordt gemaakt.
Een bruidsjurk van het bekende merk Pronovias ligt tussen de € 2000,- en € 2500,-. Dit merk heeft prachtige japonnen van een hoge kwaliteit en daar betaal je net ietsje meer voor.

Kom langs in onze bruidsmodewinkel in Alkmaar voor een afspraak. Wij hebben iets moois voor elke bruid.

Hoeveel kost een trouwjurk?

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.