fbpx

Inspiratie Lookbook van Olvis Elf Bridal Bruidsmode
Laat  je inspireren door ons “Inspiratie Lookbook Bruidsmode” met de mooiste trouwjurken uit de collectie van Olvis Elf Bridal. Dit Inspiratie Lookbook is onze special van Olvis Bridal. In dit Lookbook vind je ook de cutest jurken voor de kleintjes. De bruidsmeisjesjurken zijn supermooi.

Het verhaal van Olvis begint bij een klein meisje dat droomt van prinsessenjurken en het helemaal maakt als de ontwerpster van prinsessenjurken. Een verhaal over hoe dagdromen realiteit worden. Het begon in een klein dorp waar Olga, Olvis ontwerpster en drijvende kracht van het merk opgroeide. In de wereld van de mode springen was haar grote droom die haar uiteindelijk naar Amsterdam bracht. Daar ontwierp ze haar eerste jurken in een klein atelier. Hier liet ze haar passie voor bruidsjurken tot leven komen. Het bruidsmodemerk Olvis werd geboren. Laat je inspireren door haar prachtige stoffen en ontwerpen en waan je even in een sprookjeswereld.
Wij wensen je veel plezier! je krijgt het gratis van ons. Geen gedoe met invullen van je gegevens maar gewoon lekker gratis bladeren!

[h4a]Klik op het Lookbook om te bladeren in volledige schermweergave.[/h4a]

Klik hier om het Lookbook Olvis Elf Bridal op je tablet te bekijken.

;