fbpx

De kanten sluier, een accessoire die heel wat emoties los maakt

Bruidsjurken

Bij een bruidssluier denk je vaak aan die ene film waarbij de bruidegom de “blusher” omslaat en zijn bruid kust. Romantisch toch? Maar niet dát alleen maakt de sluier tot een mysterieuze accessoire. Wanneer wij een sluier toevoegen aan de outfit en de bruid in de spiegel kijkt, zien we vaak pure emotie. Een gevoel van “nu is het echt” en dat is het ook! Deze accessoire maakt je look compleet en geeft een nieuwe dimensie aan je bruidsjurk en dat maakt nu eenmaal wat los.

Hoe kies je de juiste sluier?

Het klinkt waarschijnlijk gek maar … jij hoeft hier nog helemaal niet over na te denken. Het aanbod is groot en onze winkel hangt er vol mee. In alle soorten en maten. Van kort tot lang (zo eentje die achter je aan sleept ook!), sluiers afgewerkt met strass en parels, van kant en satijn. We hebben genoeg. Je kunt je natuurlijk wel alvast laten inspireren, maar het gaat uiteindelijk erom welk exemplaar het beste bij jouw bruidsjurk past. Wij helpen je daarbij. Laat het vooral even gaan want wij beloven je dat je verrast zult zijn.

 

De kanten sluier, een accessoire die heel wat emoties los maakt

“Een sluier kies je niet online. Je kunt je natuurlijk wel alvast laten inspireren, maar het gaat er uiteindelijk om welke sluier het beste bij jou en jouw bruidsjurk past.”

- Esther

Hoeveel kost een sluier?

Een sluier is gemaakt van het fijnste materiaal, vaak één of meerdere laagjes ragfijne tule afgewerkt met kant. Ze zijn er in kort en lang. Een kanten sluier van vier meter is natuurlijk kostbaarder dan een eenvoudigere variant. Dat maakt het dat er een groot verschil in prijs is. Je moet daarbij denken aan € 79,- voor een simpelere versie tot € 450- voor een masterpiece. We hebben bruidssluiers van onder andere Pronovias, Olvis Bridal en Poirier.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.