fbpx

Olvi’s in the picture

Geen categorie

Olvi’s is bij onze stylisten een van de favoriete merken. Dat is niet zo gek. Het eigenzinnige merk ontwerp bruidsjurken die zeer geliefd zijn bij onze bruiden. Dat komt omdat de pasvorm ideaal is en zeer goed aansluit op het lichaam. De ontwerpen zijn supersexy en aan elk detail is gedacht.

Olvi’s Bridal is een in Nederland gevestigd bruidsmerk dat wereldwijd bekendheid heeft verworven. Het merk is opgericht door de in Litouwen geboren ontwerper Olga Yermoloff. De ontwerpen van Olvi’s Bridal zijn uniek en onderscheidend. Het merk staat bekend om haar gebruik van hoogwaardige materialen, zoals kant en tule. De ontwerpen zijn niet alleen elegant en romantisch, maar ook modern en gedurfd.

Een ander uniek kenmerk van Olvi’s Bridal is het gebruik van de zogenaamde “stretch-kant” technologie. Dit betekent dat de kant in de jurken is gemaakt van een speciale stretch-stof die zich aanpast aan de vorm van het lichaam. Hierdoor zit de jurk niet alleen comfortabel, maar past deze ook perfect bij de bruid. De stretch-kant technologie is een uitvinding van Olga Yermoloff zelf en wordt alleen gebruikt in de ontwerpen van Olvi’s Bridal.

Olvi’s Bridal heeft een grote collectie trouwjurken die geschikt zijn voor elke bruid. Of je nu op zoek bent naar een A-lijn jurk, een zeemeerminjurk of een jurk met een hoge halslijn, Olvi’s Bridal heeft het en wij dus ook.

Olvi’s in the picture

“De sexy lage rug, cut outs op de taille, een lijfje van transparante stretch-kant. That's all about Olvi's Bridal!”

- Esther

Wil jij zien hoe zo’n stretchy trouwjurk met een sexy cut out en lage rug jouw staat? We nodigen je graag uit om bij ons te komen passen. Of neem hier alvast een kijkje.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.