fbpx

Rosa Clara bruidsmode show op video

Bruidsjurken

Trouwjurken met ultra fijn kant, ruisende rokken met laagjes tule, pittige details als grove riemen vind je in de bruidsmode collectie van het Spaanse merk Rosa Clará. Op de catwalk zien we trouwjurken met glitters, fijne gaastopjes en grote lange rokken. Een lust voor het oog.

Bekijk de video van Rosa Clará and see for yourself. Wij zijn natuurlijk benieuwd wat jij ervan vindt. Bruidsmode Van Os heeft de collectie van Rosa Clará in huis. Kom langs in de winkel. Graag op afspraak zodat we alle tijd voor je kunnen maken. Een passessie mag best een feestje zijn!

Rosa Clara is een van de meest prestigieuze namen in de wereld van de bruidsmode. Ze ontwerpt unieke bruidsjurken en is een grote inspiratiebron voor bruiden over de hele wereld. Het merk Rosa Clará is opgericht in Spanje in 2004. De ontwerpen van Rosa Clara zijn uniek, eigentijds en net even anders dan de andere bruidsmode-merken. De trouwjurken van Rosa Clará markeren zich door een opvallend herkenbare stijl. Ze stralen kwalteit en elegantie uit.
Ontwerpster Rosa Clara werkt samen met grote Haute Couture designers zoals Karl Lagerveld, Christian Lacroix en Jesus del Pozo. Je vind hun ontwerpen terug bij Rosa Clará die ze in eigen ateliers in Spanje met de hoogste kwaliteitsstoffen maakt.

Rosa Clara kunnen we gerust een succesverhaal noemen omdat zij in 6 jaar tijd zicht ontpopte tot een van de meest innovatieve en toonaangevende designersmerken in de bruidsmodewereld. Rosa Clará is een verkoopt haar bruidsmode in exclusieve bruidsmodewinkels in Europa, Amerika en Japan. Bruidsmode Van Os is trots dat wij het merk aan onze collectie toe hebben kunnen voegen.

 

Rosa Clara bruidsmode show op video

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.