fbpx

Rosa Clará collectie trouwjurken in the house

Bruidsjurken

Nieuw bij bruidsmode Van Os: Collectie Rosa Clará trouwjurken. Het designermerk van nu. Trouwjurken van Rosa Clará zijn volumineus of minimalistisch met het accent op de rug. Zij laten de vrouwelijke schoonheid mooi uitkomen.
Trouwjurken van Rosa Clará kenmerken zich door een hoge kwaliteit. De materialen die zij gebruiken zijn innovatief en prachtig. De ontwerpen zijn bijzonder fraai en exclusief. Bekende ontwerpers zoals Christian Lacroix, Karl Lagerfeld en Zuhair Murad zijn verbonden aan het merk. Mede daardoor is Rosa Clará wereldwijd bekend geworden en is het een statement in bruidsmode.Wij presenteren de nieuwe collectie trouwjurken van Olvi’s Bridal. De trouwjurken zijn romantisch maar trendy. Ze vallen heel soepel doordat het kant de contourlijn van jouw body volgt. Olvi’s Bridal is typisch een collectie die geschikt is voor jonge bruiden maar ook voor wat oudere bruiden.

De collectie Rosa Clará trouwjurken is nu online te bekijken en natuurlijk kun je komen passen in onze bruidsmodewinkel.  [button style=”” url=”http:http://www.bruidsmodevanos.nl/portfolio/rosa-clara-2″ size=”” block=”false”] Foto’s Rosa Clará [/button]

 

Rosa Clará collectie trouwjurken in the house

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.