fbpx

Modeca een bruidsjurk van Nederlandse bodem

Wil jij stralen in een prachtige bruidsjurk die eenvoudig, maar toch sexy en uitdagend is dan is een bruidsjurk van Modeca wat jij zoekt! De collectie is stijlvol, verleidelijk en vrouwelijk. Klassiek ballet in combinatie met ‘vintage’ invloeden is de inspiratie geweest voor deze collectie. Modeca werkt met prachtige bewerkte stoffen en acccenten. Laat je verleiden door de prachtige creaties van de Nederlandse flair.

Een bruidsjurk van Modeca, is een bruidsjurk gemaakt met de Nederlandse flair. Modeca is een vooraanstaand merk in bruidsjurken. Zij legt zich al ruim 60 jaar toe op het confectioneren van bruidsjurken op internationaal niveau. De collecties met bruidsjurken van Modeca zijn ieder jaar weer verfrissend en modieus. Aandacht voor detail en design resulteert in een prachtige collectie bruidsjurken. Bekijk hier direct de collectie trouwjurken van Modeca.

Modeca trouwjurk collectie
Benieuwd naar onze bruidsjurken collectie van Modeca? Neem alvast een voorproefje op onze website. Klik hier en bekijk de nieuwste collectie bruidsjurken van Modeca in ons fotoalbum.
Bruidsmode Van Os is premium dealer van Modeca.

Onze andere bruidsjurken.

Uiteraard hebben we bij Bruidsmode Van Os nog meer prachtige bruidsjurken in de collectie. Voor de bruidsjurk van jouw dromen kun je onder andere kiezen uit de nieuwste collectie van: Pronovias (premium dealer) Linea RaffaelliRembo StylingLa Sposa MaryliseModeca • Demetrios San PatrickWhite OneAtelier Diagonal en nog veel meer.

;