fbpx

The World of Olvi’s

Blog

Het verhaal van Olvi’s begint bij een klein meisje dat droomt van prinsessenjurken en het helemaal maakt als de ontwerpster van prinsessenjurken. Een verhaal over hoe dagdromen realiteit worden. Het begon in een klein dorp waar Olga, Olvi’s ontwerpster en drijvende kracht van het merk opgroeide. In de wereld van de mode springen was haar grote droom die haar uiteindelijk naar Amsterdam bracht. Daar ontwierp ze haar eerste jurken in een klein atelier. Hier liet ze haar passie voor bruidsjurken tot leven komen. Het bruidsmodemerk Olvi’s werd geboren.

[h2a]Olvi’s in Amsterdam [/h2a]

In het atelier in Amsterdam ontwierp ze cocktailjurken en unieke bruidscollecties. Elke bruidsjurk is handgemaakt van het fijnste franse stretchkant. Een combinatie die door veel vrouwen omarmd wordt. Olvi’s wordt nu in 30 landen verkocht en geproduceerd. Nog steeds met de hand en het fijnste kant. Olvi’s laat zich door veel bijzondere plaatsen waar ze gevestigd zijn inspireren. Zo combineert ze vintage details met hedendaagse trends. Olvi’s maakt van elke bruidsjurk een eigen sprookje.

Olvi’s heeft prachtige collecties vertaald in de Elf Bridal (kleding voor bruidsmeisjes), Savanna, Gold Sport, Circus Bridal, Red, White Branch en Beach. Neem ook eens een kijkje op de website van het merk om alle collecties te bekijken.

Bruidsmode van Os is een van de weinige leveranciers in Nederland die het merk verkopen. Daar zijn we trots op.

Hieronder voorbeelden.

 

 

The World of Olvi’s

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.