fbpx

Bruidsmode Van Os in Alkmaar volgt de laatste trends in bruidsmode voor jou op de voet. Voordat jij jouw trouwjurk past hebben we bij Van Os al heel wat beurzen bezocht, modeshows bekeken en collecties bewonderd en geselecteerd. De trends in trouwjurken zijn vooral romantisch en lang. Er wordt veel gebruik gemaakt van kant, laagjes, ruches en plooien. De trouwjurk collectie van Rembo Styling heeft zeer bijzondere exemplaren. Zo zie je bijvoorbeeld wijde rokken van tule met daarop de prachtigste applicaties. Een bloem in het haar en je bent helemaal hip volgens de laatste trends.

Birds of a feather
Een trend die erg opvalt is het gebruik van veren. Niet alleen in jouw trouwjurk maar ook in een haarversiering of in het bruidsboeket. Een leuk idee is om het dan weer bij de aankleding van jullie bruiloftslocatie terug te laten komen. Veren laten zich prima verwerken in stukjes op tafel. Tip: laat de bruidsmeisjes een bedje van veren voor je neerleggen als jullie naar het altaar schrijden.

Back in business: de bruidssluier
Helemaal hot is de bruidssluier, hij mag weer gedragen worden. Lang of kort het mag allemaal. Je kunt een bruidssluier op een traditionele manier dragen maar je kunt er natuurlijk ook helemaal je eigen draai aan geven. Een korte trouwjurk met een prachtige kanten sluier zorgt voor een verpletterend effect. Vraag ernaar bij de adviseuses, zij maken de mooiste creaties voor je.

Bekijk hier de collectie trendy trouwjurken. Wij hebben een selectie voor je gemaakt!

Maak nu een afspraak en kom je trouwjurk passen, tel. 072-515 69 39.
Klik hier als je wil dat wij je bellen.

;