fbpx

Trouwen in een strapless trouwjurk?

Blog

Prachtig een strapless trouwjurk. Ze zijn er in verschillende smaken en voor ieder wat wils. Wij laten ze je graag zien. Maar hoe mooi het ook staat. Bij he passen krijgen we standaard de vraag of een strapless trouwjurk niet af zal zakken.

We kunnen je geruststellen. Jij wil natuurlijk niet dat je trouwjurk af gaat zakken of dat je de hele dag je aan je top loopt te hijsen. Dat willen wij van Bruidsmode Van Os ook niet!

Daarom voorzien wij een strapless trouwjurk van een elastische band waardoor jouw trouwjurk in de taille blijft zitten en niet af kan zakken. Als jij je oog hebt laten vallen op een strapless trouwjurk, laat je dan vooral niet tegenhouden. Wij zorgen ervoor dat het perfect zit!

 

[h2a]Tips voor het dragen van een strapless trouwjurk[/h2a]

1. Ga voor een perfect decolleté

Wees je ervan bewust dat het accent bij een strapless trouwjurk op je decolleté komt te liggen. Een milde scrub en een verzorgende crème maken jouw huid stralend mooi. Voor de avond kun je je huid, net zoals je gezicht, poederen of juist een spannende glans geven.

2. Let op met de zon
Witte bikini bandjes staan niet mooi bij een strapless jurk (of top). Let daarom op tijdens het zonnen. Maak de bandjes tijdig los en zorg ervoor dat je egaal bruint.

3. Kies een bijpassend kapsel
Een strapless trouwjurk kun je heel mooi combineren met een (losjes)opgestoken kapsel dat de nek, schouderpartij en het decolleté vrij laat. En ’s avonds gooi je je haar lekker los!

4. Accessoires
Zeg ‘yes’ tegen sieraden en accessoires. Het is supermooi om je strapless trouwjurk te combineren met een mooie ketting. Dat maakt het helemaal af.

strapless-trouwjurk-JALAILA-D strapless-trouwjurk-JOCELYN-D strapless-trouwjurk-LINEA RAFFAELLI B16 - SET 052 strapless-trouwjurk-olvis-1845 strapless-trouwjurk-olvis-1955 strapless-trouwjurk-olvis-1959 strapless-trouwjurk-rembo-styling-2016-grace-2  strapless-trouwjurk-white-one-JADELIN-D strapless-trouwjurk-white-one-JENNIFER-D strapless-trouwjurk-white-one-NORAY-D

Trouwen in een strapless trouwjurk?

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.