fbpx

Trouwen op het strand! Wat voor trouwjurk kun je dragen?

Geen categorie

Wat is er nou romantischer dan te trouwen op het strand in een prachtige jurk met je blote voeten in het goudgele zand? En daarna een spetterend strandfeest met de ondergaande zon als schilderij op de achtergrond? De nederlandse kust heeft genoeg hippe strandtenten waar je kunt trouwen.

Maar welke trouwjurk past nu het beste bij jouw bruiloft op het strand?
Zand en water is niet de ideale combinatie om je trouwjurk schoon en droog te houden. Een korte trouwjurk is daarom een goede keuze voor een strandbruiloft. Je kunt ook een trouwjurk nemen met een klein sleepje achter die je aan de jurk kunt “ophangen”. Dan sleep je niet over het zand. Trek een paar hippe slippers aan of ga lekker op je blote voeten.

Vind je een korte trouwjurk wel handig maar is het toch niet helemaal jouw “ding”? Ga dan voor een mooie soepel vallende stof zoals chiffon. Dat doet het heel goed op de foto. De wind helpt mee aan het perfecte shot.

In onze bruidsmode winkel kunnen wij jou adviseren bij je zoektocht naar de trouwjurk voor op het strand. Wij hebben al vele bruidjes geholpen bij hun keuze.

Trouwen op het strand!  Wat voor trouwjurk kun je dragen?

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.