fbpx

Trouwjurk kopen? Dit moet je weten!

Blog

De eerste stap is gezet. Je bent gevraagd … of misschien heb jij hem wel een spetterend aanzoek gedaan. Anyway, jullie hebben “Ja” gezegd dus de voorbereidingen kunnen beginnen. Het vinden van jouw perfecte trouwjurk vraagt wat inspanning en er gaat best wel wat tijd inzitten. wij hebben voor jou wat tips die je moet weten voordat je je trouwjurk koopt.

[h5a]1. Wacht niet te lang [/h5a]

De meeste bruiloften worden een jaar vooraf gepland. Dat lijkt lang maar dat is het niet. Je wilt er zeker van zijn dat jouw locatie beschikbaar is op jullie datum. Hoe eerder je dat vastgelegd hoe beter. Wacht ook niet te lang met het uitzoeken van jouw trouwjurk. Je hebt vast al wat rondgekeken op het internet en je hebt al een idee van wat je wel en niet mooi vindt. Het is natuurlijk fantastisch als jij in één keer slaagt en soms lukt dat ook, maar vaak duurt het wat langer. Hou er rekening mee dat fabrikanten van trouwjurken vaak een levertijd hebben van 4 maanden. Ook moet je trouwjurk nog op jouw lijf worden aangepast en dat vergt ook wat tijd in het atelier.

[h5a]2. Maak een afspraak[/h5a]

De zonnige maanden zijn mooi om te trouwen. Daar denken andere bruidsparen ook zo over. Het is dan ook vaak wat drukker in de bruidsmodewinkel. Als jij je afspraak op tijd inplant dan heb je nog ruime keuze in de data. Een trouwjurk passen doe je meestal niet alleen dus is het handig als je nog keuze hebt in de tijden. Heb je een specifieke trouwjurk op onze website gezien of ergens anders? Vraag er dan alvast naar bij het maken van je afspraak. Wij kunnen je hierbij helpen en zorgen dat het model bij ons in de winkel ligt als jij komt passen.

[h5a]3. Maak een moodboard[/h5a]

Voordat je bij ons in de winkel trouwjurken komt passen is het handig als je je alvast oriënteert. Kijk online bij de merken die je mooi vindt. Neus wat rond in bruidsmode magazines, check Pinterest en neem ons Lookbook 2016 door. Dit scheelt heel veel tijd. Sla afbeeldingen en ideeën op in bijvoorbeeld een moodboards op Pinterest en neem ze bijvoorbeeld op je Ipad of telefoon mee. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo maak je een moodboard.
moodboard-bruiloft

[h5a]4. Verzamel informatie over de locatie[/h5a]

De locatie van jullie bruiloft is belangrijk voor de keuze van je trouwjurk. Hebben jullie gekozen voor een thema. Neem vooral je ideeën mee. Wij helpen je bij de styling en zorgen er met kleine details voor dat alles in harmonie is.

[h5a]5. Bepaal je budget vooraf[/h5a]

Voor dat je een trouwjurk is het handig om je budget te bepalen. In onze bruidsmodewinkel hebben wij een enorm assortiment trouwjurken en passend bij elk budget. Bedenk ook dat accessoires zoals een bruidssluier of bruidsschoenen niet standaard bij een trouwjurk horen maar er extra bijkomen. Bespreek je wensen met ons en geef een indicatie van je wat je ongeveer wilt uitgeven. Wij willen voorkomen dat je je droomjurk hebt gevonden maar dat ie “way out of budget” is.

geert-marleen-3

Trouwjurk kopen? Dit moet je weten!

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.