fbpx

Marylise

Sorry, no results were found.

Marylise Trouwjurk

De mooie stijl van een Marylise trouwjurk herken je direct. Het merk staat voor een zuivere snit met een hedendaags design. Elke trouwjurk is bijzonder en gemaakt van de fijnste stoffen die heerlijk aanvoelen. De trouwjurken van Marylise zijn ontworpen met een subtiel oog voor details.

De trouwjurk met een perfecte pasmaat

Bij Bruidsmode Van Os vind je een grote collectie trouwjurken van Marylise. De perfecte pasmaat en speciaal geselecteerde kwaliteitsstoffen vormen de basis voor de Marylise collectie. Een trouwjurk van Marylise zit als gegoten en je voelt je er heerlijk in. Een trouwjurk moet niet alleen mooi en uitzonderlijk zijn, maar ook nog eens mooi aansluiten en een goede pasvorm hebben. Het laat jouw figuur schitteren.

Marylise weet het WOW!-gevoel op te roepen in deze bijzondere collectie. De kans is groot dat jij smoorverliefd wordt op een trouwjurk uit de Marylise collectie. De ontwerpers van Marylise laten hun gevoel spreken en denken in schoonheid en orginaliteit. De foto’s in dit album spreken voor zich vinden wij. Laat je inspireren door de trendsetter van ons buurland: la Belgique.

In de collectie van Marylise vindt je A-lijn trouwjurken met een halter, V-hals of stijlvolle kraag. De klassieke trouwjurk, een sissi trouwjurk met een grote hoepelrok of een trouwjurk met een mooie boothals. De collectie trouwjurken van Marylise is zeer groot, dus kom gerust in onze bruidsmodewinkel kijken, maar maak eerst even een afspraak.