fbpx

Jouw bruidsjurken paradijs

Geniet je al van de voorbereidingen voor je huwelijk? Dan ben je vast ook al hard op zoek naar je droomjurk. Een trouwjurk uitzoeken gaat wel even anders dan gewone kleding kopen. Tenminste, als het goed is. Je kunt natuurlijk een aantal dagen besteden aan trouwwinkel in, trouwwinkel uit te gaan. Maar geniet je daarvan?

Het kan ook heel anders: heerlijk een ochtend of een middag met je moeder, schoonmoeder, zus of beste vriendinnen in alle rust bruidsjurken passen in een uitgebreide trouwwinkel met een ongedwongen sfeer. Zo gaat dat bij Bruidsmode Van Os.

Wij hebben de mooiste collecties en de meest fantastische bruidsjaponnen. Voel je alsof onze trouwwinkel voor een paar uur van jou is en geniet!
Kom jurken passen in onze trouwwinkel!

Een droom van een trouwwinkel

Onze trouwwinkel is misschien wel de mooiste van heel Nederland. Wij willen namelijk dat je in onze trouwwinkel al kunt genieten van het passen en uitzoeken. In de aanloop naar je huwelijk moet het namelijk helemaal om jou draaien. Jij moet je op je gemak voelen.

Alleen wanneer je helemaal jezelf kunt zijn, zul je de jurk die helemaal bij jou past kunnen vinden. Onze ervaren adviseuses zullen je daarom tijdens jouw pasochtend of pasmiddag in onze trouwwinkel met raad en daad ter zijde staan. Alles draait erom dat jij jouw droomjurk zult vinden, en daar helpen wij je graag mee.

Assortiment van onze trouwwinkel

In onze trouwwinkel heb je de keuze uit bruidsjaponnen van verschillende bekende merken. We hebben alle bekende merken trouwjurken in huis zoals: Pronovias (premium dealer)Linea RaffaelliRembo StylingLa SposaMaryliseModecaMaryliseSan Patrick en nog veel meer. Bekijk ons fotoalbum met de collecties trouwjurkenVan Os Bruidsmode is premium dealer van Pronovias.

Ook als er (kleine) veranderingen aan de jurk van jouw dromen moeten worden uitgevoerd voordat deze helemaal perfect zit, ben je bij onze trouwwinkel aan het juiste adres. Onze deskundige coupeuses zorgen ervoor dat je jurk als gegoten zit. En dat heeft niet iedere trouwwinkel.

;