fbpx

Zonnebril op je bruiloft

Blog

Gelezen op het blog van The Perfect Wedding:

Trouwen op een zonovergoten dag vraagt om zonnebrillen. Zo kun je ook nog eens stiekem die wallen verbergen! Je kunt een zonnebril op je bruiloft op meerdere manieren doorvoeren. Voor jezelf, voor de bruidegom of voor de gasten! Laat die zon maar schijnen en kies een leuk exemplaar. Wij geven je wat leuke ideetjes!

Op de foto met zonnebrillen
Je hoeft natuurlijk niet de hele dag rond de lopen met een zonnebril op je bruiloft. Zet er één op je hoofd voor de foto! Zorg wel dat iedereen even meedoet voor het echte groepsgevoel. Als je dan trouwt op een wat minder zonnige dag, geven die zonnebrillen toch nog een zomers effect. Daar is goed over nagedacht!

Zonnebril voor het bruidspaar
Misschien heb je wel een themabruiloft waarbij een zonnebril heel goed binnen het plaatje past. Het staat wel een beetje mysterieus, maar toch heel stylish. Of ga voor een lekkere gekke bril. In een kleurrijke bui? Doe gewoon even lekker gek en ga voor felgekleurde zonnebrillen. Dat maakt jouw zonnige trouwfeest tot een color popping festijn. Even lachen naar de camera!

Kijk voor meer interessante bruidsmodeartikelen op The Perfect Wedding.

Zonnebril op je bruiloft

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.