Ons Atelier

Jouw trouwjurk volledig OP MAAT GEMAAKT

Maatwerk in het atelier van Bruidsmode Van Os in Alkmaar
Jouw trouwjurk een stukje maatwerk

Jouw trouwjurk moet natuurlijk precies passen en nauwsluitend op jouw figuur gesneden zijn. Onze bruidswinkel heeft een atelier in huis waar zeer ervaren coupeuses werken. Coupeuses die al menig bruidsjapon op maat hebben gemaakt. Zij maken van jouw trouwjurk een prachtexemplaar die nog heerlijk zit ook. “Vakwerk” van Van Os noemen we dat.
Geroutineerde coupeuses

Doordat Bruidsmode Van Os een eigen atelier in huis heeft kunnen we jouw wensen direct vertalen en jouw trouwjurk perfectioneren. In het atelier kunnen we niet alleen kleine aanpassingen doen maar ook grotere veranderingen. We kunnen jouw trouwjurk maken precies zoals jij het wil. Met extra accessoires zoals gekleurde applicaties of zijden bloemen of linten kunnen we er zelfs voor zorgen dat je ’s avonds op het feest in een nieuwe creatie verschijnt met dezelfde trouwjurk als basis. De creativiteit van onze adviseuses is verfrissend en inspirerend. Bruidsmode Van Os is een van de betere bruidsmodewinkels en heeft een ongekend hoge servicegraad.

DIT IS ONS ATELIER

TOP

Wacht! We hebben nog veel meer jurken in onze winkel.

Wist je dat we nog lang niet alle bruidsjurken op de website hebben staan? Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen.
Kom snel eens langs. Voor elke bruid hebben wij een leuke verrassing!

Maak nu je pasafspraak